© Atletiekvereniging AV'47 - privacybeleid  - disclaimer

Atletiekvereniging AV'47

Zet je kennis en talent in, wat zou jij willen doen voor de vereniging?

Binnen het bestuur en de diverse commissies zijn we dringend op zoek naar leden die onze vereniging willen helpen bij het uitvoeren van diverse taken. Heb je interesse om binnen de vereniging actief te zijn, neem dan contact op met een van de bestuursleden. Actief zijn kan op verschillende manieren, van bestuurslid tot het helpen bij het organiseren van een activiteit of wedstrijd. Klik hier voor meer informatie.

27-06-2018

FIETS MEE EN VERDIEN GELD VOOR AV'47

Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert Rabobank Gouwestreek een sponsorfietstocht. Onze vereniging heeft zich hiervoor aangemeld. We willen met een zo groot mogelijke groep meedoen met de fietstocht omdat dit heel gezellig is, en omdat dit veel geld kan opleveren voor onze clubkas.

Lees meer...

05-06-2018

1e prijzen voor de dames van AV '47 bij NK Masters

Rina Groenendijk en Aafke van Daalen behaalden mooie resultaten tijdens de NK Masters in Gouda.

Lees meer...

05-06-2018

Dames AV'47 scoren goed bij seniorencompetie

Tijdens de tweede ronde van de senioren competitie op 27 mei lieten de dames van AV'47 even zien dat zij de baas waren in hun pool. Er waren overwinningen voor Anouschka de Waal, Evita Hoogeveen en Joyce Kraaijenbrink.

Lees meer...

20-05-2018

NKS Clinic Mindful Running

Op uitnodiging van NKS werden de looptrainers uitgenodigd om een clinics te volgen van Mindful Running    De NKS is een overkoepelend federatie voor 2700 sportverenigingen die veel clinics laat geven.

Lees meer...

Nieuws Atletiekunie:


Ogenblik a.u.b. ...