Atletiekvereniging AV'47

16-10-2017

Vrijwilligers gezocht

Binnen het bestuur en de diverse commissies zijn we op zoek naar leden die onze vereniging willen helpen bij het uitvoeren van diverse taken. Heb je interesse om binnen de vereniging actief te zijn, neem dan contact op met een van de bestuursleden. Actief zijn kan op verschillende manieren, van bestuurslid tot het helpen bij het organiseren van een activiteit of wedstrijd.

Lees meer...

19-09-2017

Mannenploeg promoveert naar de 2e divisie

De mannenploeg eindigde zondag in Wageningen achter Ciko'66 uit Arnhem als tweede in de promotie/degradatiefinale en promoveert hierdoor naar de tweede divisie.

Lees meer...

31-08-2017

Lockers

Vanaf 1 september staat er in de hal van het clubgebouw een kast met 6 lockers.

Lees meer...

08-08-2017

14 oktober jubileumfeest

Update: BBQ is vol, er kunnen geen aanmeldingen meer bij.

Nog even en dan is het zover: het grote jubileumfeest van AV’47! Het 70-jarig bestaan van onze Boskoopse atletiekvereniging zal op zaterdag 14 oktober gevierd worden en jullie zijn uitgenodigd. Om dit jubileum met elkaar te vieren, is er een middag- en avondprogramma opgesteld voor jong en oud. Niet alleen leden, maar ook vrijwilligers, familie, trouwe supporters en ex-leden zijn van harte welkom. We hopen natuurlijk dat iedereen zich aanmeldt op http://av47-jubileum.weebly.com/

Lees meer...

08-08-2017

Succesvolle Rabobank sponsorfietstocht

Op 1 juli hebben diverse leden meegedaan aan de Rabobank sponsorfietstocht.Met deze gezellige fietstocht konden we geld verdienen voor onze vereniging. Voor iedereen die namens onze vereniging meedeed en de Sponsorfietstocht uitreed, stort de Rabobank € 5 (15 kilometer), € 10 (30 kilometer) of € 20 (60 kilometer) in onze clubkas.

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...