© Atletiekvereniging AV'47 - privacybeleid  - disclaimer

Nieuws

Nieuws: Rina en Aafke van AV'47 goud op NK Masters!
   (20-05-2019)

Rina Groenendijk (categorie V60) beet vrijdag de spits af met een gouden medaille bij het hoogspringen. Door de kou en een lichte blessure hield zij het met een hoogte van 1.21 meter voor gezien. Op zaterdag werd Rina 2de op de 80 meter horden in een tijd van 15.24 sec. en op zondag werd zij weer 2de maar nu bij het verspringen met een afstand van 3.61 meter. Op beide onderdelen moest zij haar grootste concurrent Anja Akkermans-Smit voor laten gaan.

 Aafke van Daalen (categorie V45) prolongeerde haar Nederlandse titel op de 80 meter horden met een tijd van 12.93 sec. Door een langdurige voetblessure was de voorbereiding naar het NK niet optimaal. Het verdere seizoen zal in het teken staan van herstel.

 Andre van Spronsen (categorie M55) stootte zaterdag naar een mooie afstand van 11.11 meter bij het kogelstoten. Dit leverde hem een 5de plek op, maar 4 centimeter achter de nummer 4. Later op de dag vloog de discus naar een afstand van 35.65 meter. Hiermee werd Andre 4de en miste hij net de bronzen medaille.

Deel via:

(Terug naar boven)


Wandelgroep: Sportief Wandelen Groep van AV’47 gaat uitbreiden
   (19-05-2019)

De afgelopen jaren is de Sportief Wandelgroep van AV’47 gegroeid tot meer dan 60 leden! De trainers krijgen nog regelmatig de vraag om mee te mogen wandelen en er zijn vragen uit de huidige groep voor langere wandelingen in het Bentwoud.

Het bestuur van AV’47 heeft daarom samen met de trainers van Sportief Wandelen besloten een uitbreiding mogelijk te maken op maandagmorgen.

Op 2 september start er een nieuwe groep Sportief Wandelen onder begeleiding  van twee trainers. De training start om 8:30 uur bij het clubgebouw van AV’47 en de wandeling voert door het Bentwoud. Tijdens de training die 1,5 uur duurt lopen we, afhankelijk van het niveau, 6 tot 9 km. 

 

Meedoen?

Als je wilt uitproberen of sportief wandelen iets voor je is, meld je dan op maandagmorgen 2 september bij het clubhuis van AV’47. Voor AV’47 leden is deze training gratis en niet leden betalen voor de eerste 3 maanden €40. Na drie maanden is er een evaluatie om te kijken of wij in 2020 verder gaan.

Neem contact op met een van de trainers als je eerst meer wilt weten of als je twijfelt of je beginconditie voldoende is om te kunnen starten. Voor een vrijblijvende kennismaking en overige informatie, mail dan naar, av47wandelgroep@xs4all.nl

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: AV’47 op NK Masters in Gouda
   (06-05-2019)

Rina Groenendijk V60 gaat haar Nederlandse titels verdedigen op de 80 meter horden en het hoogspringen. Tevens zal zij een gooi doen naar de titel bij het verspringen. Haar geduchte tegenstandsters Anja Akkermans-Smit is van de partij op zowel de horden als het verspringen. Het gaat een spannende strijd worden. 

Andre van Spronsen M55 heeft zich deze winter goed voorbereidt bij verschillende indoorwedstrijden en zal voor het eerst deelnemen op het NK buiten. Hij zal starten bij het discuswerpen en het kogelstoten. 

Aafke van Daalen V45 gaat haar Nederlandse titel verdedigen op haar favoriete onderdeel de 80 meter horden. 

Kom onze Masters aanmoedigen of volg ze op: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/chronoloog/25043/

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Doe mee met de gratis jurycursus!
   (29-04-2019)

Op 23 mei start AV'47 met de jurycursus, jury-algemeen. De cursus zal gegeven worden in 4 avonden van ongeveer 2,5 uur per avond. De cursus wordt gegeven door Ruud Wassenaar en Peter Kraaijenbrink. Cursusdata zijn vooralsnog: 23 mei, 4, 13 en 25 juni.

Deelnemers dienen tenminste 16 jaar te zijn  Als je als ouder mee wilt doen dan kan dit natuurlijk ook. Je moet dan wel formeel (bijzonder) lid worden, zodat je bij de Atletiek Unie geregistreerd staat en een lidmaatschapsnummer krijgt.. Aan deze registratie en de cursus zijn geen kosten verbonden. Wil je meer weten over de cursus kijkdan op: https://www.atletiekunie.nl/kenniscentrum/wedstrijdorganisator-en-jurylid

Je kunt je inschrijven via: https://atletiekacademie.rfxweb.nl/Default.aspx?pageId=901

Deel via:

(Terug naar boven)


Wandelgroep: Wandeling vanaf het brommermuseum
   (13-04-2019)

De wandelgroep maakte een mooie wandeling en bezocht het brommermuseum in Waddinxveen.

Wil je zelf het museum bekijken, elke tweede zaterdag van de maand is dit museum gratis toegankelijk vanaf 11:00 uur.

Locatie: achter het benzinestation aan de Henegouwweg in Waddinxveen, vlakbij de Hefbrug.

 

Lees hier het verslag

Deel via:

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]


Ogenblik a.u.b. ...