© Atletiekvereniging AV'47 - privacybeleid  - disclaimer

Nieuws

Pupillen: Training pupillen in de zomervakantie
   (29-07-2019)

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Rina en Aafke van AV'47 goud op NK Masters!
   (20-05-2019)

Rina Groenendijk (categorie V60) beet vrijdag de spits af met een gouden medaille bij het hoogspringen. Door de kou en een lichte blessure hield zij het met een hoogte van 1.21 meter voor gezien. Op zaterdag werd Rina 2de op de 80 meter horden in een tijd van 15.24 sec. en op zondag werd zij weer 2de maar nu bij het verspringen met een afstand van 3.61 meter. Op beide onderdelen moest zij haar grootste concurrent Anja Akkermans-Smit voor laten gaan.

 Aafke van Daalen (categorie V45) prolongeerde haar Nederlandse titel op de 80 meter horden met een tijd van 12.93 sec. Door een langdurige voetblessure was de voorbereiding naar het NK niet optimaal. Het verdere seizoen zal in het teken staan van herstel.

 Andre van Spronsen (categorie M55) stootte zaterdag naar een mooie afstand van 11.11 meter bij het kogelstoten. Dit leverde hem een 5de plek op, maar 4 centimeter achter de nummer 4. Later op de dag vloog de discus naar een afstand van 35.65 meter. Hiermee werd Andre 4de en miste hij net de bronzen medaille.

Deel via:

(Terug naar boven)


Wandelgroep: Sportief Wandelen Groep van AV’47 gaat uitbreiden
   (19-05-2019)

De afgelopen jaren is de Sportief Wandelgroep van AV’47 gegroeid tot meer dan 60 leden! De trainers krijgen nog regelmatig de vraag om mee te mogen wandelen en er zijn vragen uit de huidige groep voor langere wandelingen in het Bentwoud.

Het bestuur van AV’47 heeft daarom samen met de trainers van Sportief Wandelen besloten een uitbreiding mogelijk te maken op maandagmorgen.

Op 2 september start er een nieuwe groep Sportief Wandelen onder begeleiding  van twee trainers. De training start om 8:30 uur bij het clubgebouw van AV’47 en de wandeling voert door het Bentwoud. Tijdens de training die 1,5 uur duurt lopen we, afhankelijk van het niveau, 6 tot 9 km. 

 

Meedoen?

Als je wilt uitproberen of sportief wandelen iets voor je is, meld je dan op maandagmorgen 2 september bij het clubhuis van AV’47. Voor AV’47 leden is deze training gratis en niet leden betalen voor de eerste 3 maanden €40. Na drie maanden is er een evaluatie om te kijken of wij in 2020 verder gaan.

Neem contact op met een van de trainers als je eerst meer wilt weten of als je twijfelt of je beginconditie voldoende is om te kunnen starten. Voor een vrijblijvende kennismaking en overige informatie, mail dan naar, av47wandelgroep@xs4all.nl

Deel via:

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...