Nieuws

Nieuws: Mannen AV'47 naar finale!
   (19-06-2017)

Het is onze mannen gelukt: op 17 september zullen zij - met nog 11 teams - strijden om 5 plaatsen in de 2e divisie. De vrouwen van AV'47 grepen net naast een finaleplaats, zij kwamen slechts 62 punten tekort voor de 7e plek in de landelijke 3e divisie.

Beide teams wonnen in een snikheet Den Haag hun wedstrijd (net als alle voorgaande wedstrijden). De mannen haalden 7562 punten en dat was de beste landelijke prestatie van die dag. Door dat mooie puntenaantal schoven onze atleten op naar de 3e plek en dit betekent - als zij dit niveau nog een keer kunnen halen - dat zij een hele goede kans maken op promotie naar de landelijke 2e divisie. Dat zou natuurlijk een geweldig resultaat zijn. Onze felicitaties gaan uit naar Justin Kraaijenbrink, Branco Kranenburg, Justin Cok, Stephan van der Jagt, Joost van Gemeren, Daan Schuurman, Koen Hijman, Matthijs de Waal, Imre Grootendorst, Arjan Klein, Michaël Kooter en Hans Harting. Veel succes op 17 september.

Ook de vrouwen deden het heel erg goed, maar kwamen dus niet te kort en treden daarom ook volgend seizoen aan in de 3e divisie.

 

Alle uitslagen vind je op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/12771/

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Doe mee aan de Rabobank Sponsorfietstocht
   (08-06-2017)

Doe mee aan de Rabobank Sponsorfietstocht

 

Op zaterdag 1 juli vindt voor de eerste maal de Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Met deze gezellige fietstocht kunnen we geld verdienen voor onze verenigingskas. Steun onze vereniging en fiets ook mee!

 

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Gouwestreek, die het lokale verenigingsleven een warm hart toedraagt. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk het lokale verenigingsleven financieel ondersteunen.

 

Meefietsen = geld verdienen!

De Rabobank Sponsorfietstocht werkt heel eenvoudig. Voor iedereen die namens onze vereniging meedoet en de Sponsorfietstocht uitrijdt, stort de Rabobank € 5 (15 kilometer), € 10 (30 kilometer) of € 20 (60 kilometer) in onze clubkas. Van dat geld kunnen we leuke dingen doen voor onze leden. Bovendien is het een gezellige en sportieve dag.

 

Mobiliseer de hele familie

We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

 

Routes en startlocaties

Fietsen door de natuur
De Rabobank Sponsorfietstocht voert u langs de mooiste plekken in onze regio. En natuurlijk ook langs gezellige terrassen waar u even kunt rusten. U kunt zelf de lengte van de route kiezen. De routes worden uitgezet door Toerclub GRTC Excelsior. De routes zijn 15 km, 30 km en 60 km lang. De routes worden middels een routebeschrijving, die u op de dag zelf ontvangt, aangegeven.

Starttijden
De Sponsorfietstocht is van 10.00 - 16.00 uur. Er kan gestart worden tussen 10.00 - 12.00 uur. Verenigingen ontvangen van te voren een starttijd (blok van een halfuur). Dit om drukte bij de startlocaties te voorkomen. Alle stempelkaarten dienen voor 16.00 uur ingeleverd te worden.

Startpunt

Hockeyclub Waddinxveen
Sniepweg 13-C
2742 AR Waddinxveen

Meer informatie

Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie. De website is te bereiken via www.rabobank.nl/gouwestreek.

Ben je actief op Twitter? Volg @RaboGouwestreek, dan ontvang je al het nieuws over de Rabobank Sponsorfietstocht.

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Nieuwe voorzitter
   (08-06-2017)

Mariëtte Smeets gaat Ton Aker opvolgen als voorzitter. In de komende tijd zal Ton zijn voorzitterstaken gaan overdragen aan Mariëtte. In De Hardloper van juli zal Mariëtte zich nader voorstellen.

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Seniorenteams op koers voor finale
   (29-05-2017)

Onze seniorenteams (mannen en vrouwen) liggen op koers voor een finaleplaats in de derde divisie. Beide teams wonnen afgelopen hun wedstrijd in Zoetermeer. In de landelijke stand staan de vrouwen op een zevende plek en de mannen zelfs vierde. Met nog een wedstrijd te gaan maken ze allebei een goede kans om in de landelijke finale mogen strijden om een plek in de tweede divisie. De eerste zeven teams plaatsen zich voor die finale en samen met de onderste vijf teams uit de tweede divisie zullen zij moeten strijden om vijf tickets voor de tweede divisie.

Maar voor het zover is moet er natuurlijk eerst nog een goede prestatie worden neergezet tijdens de laatste wedstrijd op 18 juni in Den Haag. Maar wat zijn we trots op onze jonge atleten, van wie een aantal nog in de B-jeugd uitkomt.

De mannen behaalden op deze warme zondag 7523 punten, de vrouwen waren goed voor 6721 punten.

Alle uitslagen vind je op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/8223/

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Nieuwe wandelbegeleiders erbij
   (15-05-2017)

Tot groot plezier kunnen wij mededelen dat wij als AV’47 weer 5 wandelbegeleiders erbij hebben. Vrijdag 12 mei zijn Margriet, Anneke, Willie, Ineke en Jan (Konings) geslaagd voor de cursus Wandelbegeleider. Van 9:00 tot 17:00 hebben zij de nodige theorie ontvangen en opdrachten gekregen die voor de groep van 17 andere cursisten werden uitgevoerd. Dit is wel even wennen als je dit nog nooit gedaan heb. Dat deze cursus niet zo vaak gegeven wordt bleek wel uit de deelname er waren o.a. 4 cursisten uit Den Helder en 1 uit Breda. Het clubgebouw zat met 17 deelnemers behoorlijk vol. Uit de gesprekken met de andere deelnemers bleek dat veel verenigingen maar moeizaam aan trainers komen. Als Wandelgroep kunnen wij trots zijn op zoveel begeleiders en trainers.

Alle deelnemers van harte gefeliciteerd.

Deel via:

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]


Ogenblik a.u.b. ...