Nieuws

Nieuws: 14 oktober jubileumfeest
   (08-08-2017)

AV'47 bestaat binnenkort 70 jaar en dat gaan we vieren. Hou dus zaterdagmiddag en -avond 14 oktober vrij in je agenda. Alle leden, vrijwilligers en hun aanhang zijn uitgenodigd. Hou onze Facebookpagina en deze site in de gaten. Je hoort snel meer!

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Succesvolle Rabobank sponsorfietstocht
   (08-08-2017)

Op 1 juli hebben diverse leden meegedaan aan de Rabobank sponsorfietstocht.Met deze gezellige fietstocht konden we geld verdienen voor onze vereniging. Voor iedereen die namens onze vereniging meedeed en de Sponsorfietstocht uitreed, stort de Rabobank € 5 (15 kilometer), € 10 (30 kilometer) of € 20 (60 kilometer) in onze clubkas.

 

De sponsorfietstocht heeft in totaal € 355 opgeleverd. Daarnaast werd er ook nog € 50 verdiend met de tweede plaats in de fotowedstrijd. Alle deelnemers worden van harte bedankt voor hun inzet.

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Slotavond loopgroepen 27 juni
   (02-08-2017)

Slotavond loopgroepen 27 juni. 

Na een prima georganiseerde en verlopen Bentwoudrun werd  besloten de slotavond van de loopgroepen niet op de gebruikelijke  zaterdag te houden maar op een trainings avond en wel op een dinsdag..

Er werd eerst een gezamenlijke training gegeven. Er kwamen ca. 50 lopers. De mannen waren verreweg in de minderheid wat vooral voor de groep Jan vd Meij behoorlijk wennen was.  De gezamenlijke warming up werd verzorgt door Ben. Een krasse knar die de groep flink aan het werk zette. Vooral het voordoen van de heupdraai ging bij hem zeer soepel waar menig man jaloers op was.

Daarna werden de vaste trainings groepen flink door elkaar gehusseld.

Jaap zette een  circuit uit met laddertjes en hekjes. Voor velen ging er een wereld open want die hadden ze nog nooit gezien/ gebruikt  en zeker niet zoveel!!! De zweetdruppels kwamen al snel tevoorschijn. 

Marcel gaf een training waarbij je zonder klokje na 2 minuten precies weer bij hem uit moest komen. Velen lukte dat maar er waren er ook een aantal die nog bij veld 1 van Floreant vandaan moesten komen. Na de 3e serie lukte het de meesten wel.

Jan Kooter zette een circuit uit met 8 verschillende oefeningen. Van huppelen t/m hinkelen die je dan 1 minuut moest doen.

Na de training even  tijd om een drankje te nuttigen voor de plichtplegingen.

Begonnen werd met de uitreiking van het RC. Hieruit blijkt dat je niet overal de beste in hoeft te zijn maar gewoon alle onderdelen moet doen voor een goede eindklassering.  De prijzen werden uitgereikt door Kees met als stalspreekmeester Ton  Aker.   Voor de eindstanden zie de lijsten  in het clubhuis. Daarna een bos bloemen voor de marathonlopers. 

De prestatiebeker ging dit jaar uiteraard naar de scheidende voorzitter Ton Aker die na vele jaren vol enthousiasme het stokje doorgeeft aan Mariëtte. 

Na alle plichtplegingen werd er nog  gezellig nagebabbeld en geborreld. 

Wederom een geslaagde avond. 

De loopgroep  Commissie.

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Zilver voor Hans Harting op NK
   (02-07-2017)

B-junior Hans Harting heeft zilver veroverd op de NK junioren in Vught op het onderdeel 400 meter horden. Met zijn tijd van 56,46 verpulverde hij ook nog eens het clubrecord dat tot nu toe op naam stond van Justin Cok met 57,22.

Op vrijdag plaatste Hans zich al als tijdsnelste voor de finale, maar op zaterdag was Sven Roossen uit Eindhoven toch te sterk. De Eindhovenaar snelde naar 54,01 en voldeed daarmee zelfs aan de limiet voor de EYOF in Hongarije. Wij zijn natuurlijk geweldig trots op Hans die wellicht ook weer kans maakt op een plek in de nationale jeugdploeg.

Ook A-junior Joyce Kraaijenbrink kwam in actie bij het polststokhoogspringen. Joyce evenaarde haar PR met 2.90 meter en werd daarmee 9e van Nederland! Ook fantastisch!

Op zondag kwamen B-junior Stephan van der Jagt (200 meter) en A-junior Remon van Duijnen (kogelslingeren) in actie. Stephan leverde een heel knappe prestatie. Met zijn tijd van 23.12 liep hij het clubrecord van Justin Kraaijenbrink uit de boeken en miste hij op een haar na de finale. Stephan werd uiteindelijk tiende. Knap gedaan!

Remon slingerde zijn kogel naar 35.50 meter, goed voor de 7e plaats, maar bleef helaas wel 80 cm onder zijn PR.

Alle uitslagen vind je op www.atletiek.nu/wedstrijd/chronoloog/14379/

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Meisjes A naar landelijke finale
   (01-07-2017)

Op zondag 10 september zullen onze Meisjes A-junioren gaan strijden om de landstitel tijdens de landelijke finale voor A-junioren. Zij plaatsten zich bij de 12 beste meisjesteams van Nederland.

In Lisse eindigden de dames met 6590 punten op een 7e plek en daarmee 12e in de landelijke stand. Daardoor mogen zijn op 10 september meedoen aan de finale, waarvan nog onbekend is waar die zal worden gehouden.

We zijn natuurlijk supertrots op Anouschka de Waal, Marlène Straathof, Rinka Kranenburg, Joyce Kraaijenbrink, Ilse Vester, Estèlle Tamming en Anniek Uitenbroek en wensen ze natuurlijk alle succes op 10 september.

Deel via:

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]


Ogenblik a.u.b. ...