Nieuws

Nieuws: Indoor Utrecht 23 december 2017
   (26-12-2017)

Net voor de kerst zijn er bij de Indoor Utrecht op 23 december nog flink wat clubrecords gesneuveld en zelfs een nationaal record.. Rina Groenendijk beet de spits af bij het hinkstapspringen V60. Zij verbeterde haar eigen clubrecord met 2 centimeter tot 8.24 meter. Daarna pakte Joyce Kraaijenbrink bij de meisjes A een nieuwe recordhoogte bij het polstokhoogspringen met 2.87 meter. Op de sprinttweekamp liep Twan Hogerbrugge bij de jongens C 7.15 seconden op de 50 meter en 8.37 seconden op de 60 meter.

Op de 50 meter horden werd er vervolgens erg snel gelopen. Aafke van Daalen begon met een nieuw Nederlands record bij de V45. Ze verbeterde haar eigen record naar 8.07 seconden. Joyce Kraaijenbrink liep een clubrecord bij de meisjes A met 8.75 seconden. Hans Harting verbeterde het stokoude clubrecord van Hanno van der Loo uit 1987 naar 7.60 seconden. Justin Kraaijenbrink verbeterde een ook al heel oud clubrecord uit 1988 van Rene van Eck tot 7.41 seconden. Als laatste liep Rina Groenendijk een nieuw clubrecord in de boeken met 9.68 seconden bij de V60.

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Trekkingsuitslag bekend!
   (15-12-2017)

De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie loterij 2017 is bekend! De winnende lotnummers vindt u hier in PDF.

Klik hier om loten te controleren in de lotchecker.

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Bentwoud By Night Run
   (14-12-2017)

Na het enorme succes van vorig jaar houden we ook dit jaar weer de Bentwoud by Night Run op maandag 18 december om 19.30 uur.

Deze lichtjesloop is voor alle volwassen leden van AV’47, hardlopers en wandelaars. Na afloop is er voor iedereen een warm drankje en wat te smikkelen.

De reguliere trainingen van maandag- en dinsdagavond komen te vervallen. Deelname is gratis, maar wel graag even aanmelden op de lijst in het clubhuis i.v.m. inkoop van hapjes en drankjes. Start om 19.30 uur vanaf de baan. Niet vergeten (kerst)verlichting mee te nemen. Er is een prijs voor degene die het mooist gekleed en verlicht is!!!

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Schrijf je in voor het Trainingsweekend
   (26-11-2017)

In het weekend van 16,17 en 18 februari 2018 organiseert de loopgroepcommissie van AV'47 een trainingsweekend voor de loopgroepen. Dit jaar hebben wij gekozen voor de groepsaccommodatie Heidewachter, gebouw De Gaai in Otterlo. Er is plaats voor maximaal 30 personen. 

Gebouw de Gaai is een comfortabel verblijf voor 12 tot 30 personen. In 2010 is het gebouw helemaal verbouwd en sindsdien zijn er 7 slaapkamers voor 4 personen en 1 slaapkamer voor 2 personen. Zowel boven als beneden is er sanitair met douches, toiletten en wastafels. Vanuit de Gaai loop je direct het bos in. Er staat een klimboom pal voor het gebouw, er is een buiten tafeltennistafel en volleybalnet. De keuken is volledig ingericht met o.a. een professioneel 6 pits gasfornuis met oven, afwasmachine, magnetron, koelkast en vriezer. De recreatieruimte heeft een gezellige sfeerhaard en zithoek om lekker om heen te zitten op de koudere dagen in het jaar. Het hele gebouw is voorzien van centrale verwarming.

De kosten voor het weekend bedragen 100 euro voor 2 overnachtingen, inclusief beddengoed, ontbijt, vrijdagavond maaltijd á la Hans en Chinees buffet op zaterdagavond.

Het trainingsprogramma:

Aankomst vrijdag 16 februari 17.00 uur, vertrek zondag 18 februari 17.00 uur

• Vrijdagavond avondwandeling/wild spotten

• Zaterdagochtend gezamenlijke training van Marcel Maurits

• Zaterdagmiddag Clinic Mindfulness van Mariëtte Smeets of duurloop

• Zondagochtend bootcamp Marcel Maurits• Zondagmiddag een gezamenlijke wandeling

Opgeven vóór 1 december 2017 bij Frieda Vester frieda-1@live.nl

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Gezellig en druk bezocht jubileum
   (06-11-2017)

 Na het lezen van de 2e oproep van oud-voorzitter Ton Aker, met de vraag naar organisatie van het 70 jarig jubileum durfde ik wel in deze groep te gaan zitten. Ik gaf Ton een vinger en hij nam de hele hand: of ik deze werkgroep wilde gaan leiden. Het 65-jarig jubileum was ook al zonder te vieren voorbij gegaan en dat is AV'47 onwaardig, dus zocht ik een groep (toen al begin zomer) bij elkaar.

Al snel had ik Ruben, Jeffrey, Anouschka en Joyce en later sloot Estelle zich bij ons aan. Als ik er nu op terug kijk, had het zonder een van deze personen niet gelukt, evenals Iris, Dennis, Matthijs en Rinka die de dag zelf hebben geholpen. Door de korte periode van voorbereiding was er ook een korte periode van inschrijving. Hier was op de dag zelf, niks meer van terug te zien.

Ruim 60 twee-tallen deden mee met de alternatieve tienkamp, deze bestond uit: jeu de kogel, de keerwand, ver-vangen, onder-hordenlopen, cross-quiz, discusmikken, boter-kaas-ei-sprinten, springkussen parcours, 'hoog' springen en vortex mikken.

In 2 rondes stond ons veld vol met bezige atletiek liefhebbers, jong en oud, tegen en met elkaar. Tussendoor werden we vermaakt door polsstok- en hoogtesprongen van Justin K, Branco, Hans, Joyce en Steven. Het weer hielp natuurlijk ook geweldig mee, wat in oktober zo-maar anders had kunnen zijn.

Ook de barbecue werd erg ook goed bezocht en er werd gezellig na geborreld. Het opblaas parcours hield rond dit late tijdstip de kinderen nog altijd bezig, ze waren niet kapot te krijgen.

De grote tent was met dit weer misschien niet nodig geweest, al bleef het er tot in de late uren erg gezellig.

Natuurlijk waren er ook verbeterpunten maar daar zal ik jullie niet mee vermoeien, maar hier zullen we het jubileum over 5 jaar nog beter door laten verlopen. Het zou natuurlijk weer geweldig zijn als we dit met zo'n groot gezelschap zouden kunnen vieren, we kijken er naar uit. Naast de al genoemde mensen wil ik via deze weg ook graag Ernst-Jan en Ton Heuvelman bedanken voor al het online gebeuren en de bankzaken. En ook Mariette, Ruud en Helena voor hun inzet in de voorbereiding en op de dag zelf.

Vriendelijke groet Justin Cok en de rest van de jubileumcommissie.

Gelukkig hebben we de foto's nog en die kun je bekijken op de fotopagina van AV'47.

 

 

Deel via:

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]


Ogenblik a.u.b. ...