Nieuws

Nieuws: Vrijwilligers gezocht
   (16-10-2017)

Vrijwilligers gezocht!

Binnen het bestuur en de diverse commissies zijn we op zoek naar leden die onze vereniging willen helpen bij het uitvoeren van diverse taken. Heb je interesse om binnen de vereniging actief te zijn, neem dan contact op met een van de bestuursleden. Actief zijn kan op verschillende manieren, van bestuurslid tot het helpen bij het organiseren van een activiteit of wedstrijd.

Communicatiecommissie

De communicatiecommissie is nog op zoek naar leden die het leuk vinden om bezig te zijn met de communicatie binnen de vereniging en de communicatie naar buiten. De Communicatiecommissie verzorgt onder andere de stukjes voor de krant, nieuwsbrieven, social media en onderhoudt de website. Lijkt het je leuk om daar een bijdrage aan te leveren....stuur dan een mail naar .


Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Mannenploeg promoveert naar de 2e divisie
   (19-09-2017)

De mannenploeg eindigde zondag in Wageningen achter Ciko'66 uit Arnhem als tweede in de promotie/degradatiefinale en promoveert hierdoor naar de tweede divisie.

uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/teams/16207/

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Lockers
   (31-08-2017)

Vanaf 1 september staat er in de hal van het clubgebouw een kast met 6 lockers.

Gebruik van lockers:

Lockers kunnen worden gebruikt door de leden van AV'47 om waardevolle spullen tijdens de training op te bergen.

Gebruikers van de lockers worden verzocht om na gebruik van de locker de sleutel in de locker te laten voor de volgende gebruiker.

Het gebruik van de lockers is voor eigen risico,AV'47 kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de inhoud van de lockers wordt ontvreemd.

Bij verlies van de sleutel wordt tegen betaling van €5,00(kostprijs)een nieuwe sleutel gemaakt.

Indien de locker gedurende langere tijd wordt bezet heeft het bestuur het recht om de locker te openen.

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: 14 oktober jubileumfeest
   (08-08-2017)

Update: BBQ is vol, er kunnen geen aanmeldingen meer bij.

Nog even en dan is het zover: het grote jubileumfeest van AV’47! Het 70-jarig bestaan van onze Boskoopse atletiekvereniging zal op zaterdag 14 oktober gevierd worden en jullie zijn uitgenodigd. Om dit jubileum met elkaar te vieren, is er een middag- en avondprogramma opgesteld voor jong en oud. Niet alleen leden, maar ook vrijwilligers, familie, trouwe supporters en ex-leden zijn van harte welkom. We hopen natuurlijk dat iedereen zich aanmeldt op http://av47-jubileum.weebly.com/. Daar zie je meteen het programma.

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws: Succesvolle Rabobank sponsorfietstocht
   (08-08-2017)

Op 1 juli hebben diverse leden meegedaan aan de Rabobank sponsorfietstocht.Met deze gezellige fietstocht konden we geld verdienen voor onze vereniging. Voor iedereen die namens onze vereniging meedeed en de Sponsorfietstocht uitreed, stort de Rabobank € 5 (15 kilometer), € 10 (30 kilometer) of € 20 (60 kilometer) in onze clubkas.

 

De sponsorfietstocht heeft in totaal € 355 opgeleverd. Daarnaast werd er ook nog € 50 verdiend met de tweede plaats in de fotowedstrijd. Alle deelnemers worden van harte bedankt voor hun inzet.

 

Deel via:

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]


Ogenblik a.u.b. ...