© Atletiekvereniging AV'47 - privacybeleid  - disclaimer

Nieuws

Wandelgroep: Sportief Wandelen Groep van AV’47 gaat uitbreiden
   (19-05-2019)

De afgelopen jaren is de Sportief Wandelgroep van AV’47 gegroeid tot meer dan 60 leden! De trainers krijgen nog regelmatig de vraag om mee te mogen wandelen en er zijn vragen uit de huidige groep voor langere wandelingen in het Bentwoud.

Het bestuur van AV’47 heeft daarom samen met de trainers van Sportief Wandelen besloten een uitbreiding mogelijk te maken op maandagmorgen.

Op 2 september start er een nieuwe groep Sportief Wandelen onder begeleiding  van twee trainers. De training start om 8:30 uur bij het clubgebouw van AV’47 en de wandeling voert door het Bentwoud. Tijdens de training die 1,5 uur duurt lopen we, afhankelijk van het niveau, 6 tot 9 km. 

 

Meedoen?

Als je wilt uitproberen of sportief wandelen iets voor je is, meld je dan op maandagmorgen 2 september bij het clubhuis van AV’47. Voor AV’47 leden is deze training gratis en niet leden betalen voor de eerste 3 maanden €40. Na drie maanden is er een evaluatie om te kijken of wij in 2020 verder gaan.

Neem contact op met een van de trainers als je eerst meer wilt weten of als je twijfelt of je beginconditie voldoende is om te kunnen starten. Voor een vrijblijvende kennismaking en overige informatie, mail dan naar, av47wandelgroep@xs4all.nl


Ogenblik a.u.b. ...