© Atletiekvereniging AV'47 - privacybeleid  - disclaimer

Nieuws

Nieuws: Doe mee aan de Rabobank Sponsorfietstocht
   (08-06-2017)

Doe mee aan de Rabobank Sponsorfietstocht

 

Op zaterdag 1 juli vindt voor de eerste maal de Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Met deze gezellige fietstocht kunnen we geld verdienen voor onze verenigingskas. Steun onze vereniging en fiets ook mee!

 

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Gouwestreek, die het lokale verenigingsleven een warm hart toedraagt. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk het lokale verenigingsleven financieel ondersteunen.

 

Meefietsen = geld verdienen!

De Rabobank Sponsorfietstocht werkt heel eenvoudig. Voor iedereen die namens onze vereniging meedoet en de Sponsorfietstocht uitrijdt, stort de Rabobank € 5 (15 kilometer), € 10 (30 kilometer) of € 20 (60 kilometer) in onze clubkas. Van dat geld kunnen we leuke dingen doen voor onze leden. Bovendien is het een gezellige en sportieve dag.

 

Mobiliseer de hele familie

We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

 

Routes en startlocaties

Fietsen door de natuur
De Rabobank Sponsorfietstocht voert u langs de mooiste plekken in onze regio. En natuurlijk ook langs gezellige terrassen waar u even kunt rusten. U kunt zelf de lengte van de route kiezen. De routes worden uitgezet door Toerclub GRTC Excelsior. De routes zijn 15 km, 30 km en 60 km lang. De routes worden middels een routebeschrijving, die u op de dag zelf ontvangt, aangegeven.

Starttijden
De Sponsorfietstocht is van 10.00 - 16.00 uur. Er kan gestart worden tussen 10.00 - 12.00 uur. Verenigingen ontvangen van te voren een starttijd (blok van een halfuur). Dit om drukte bij de startlocaties te voorkomen. Alle stempelkaarten dienen voor 16.00 uur ingeleverd te worden.

Startpunt

Hockeyclub Waddinxveen
Sniepweg 13-C
2742 AR Waddinxveen

Meer informatie

Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie. De website is te bereiken via www.rabobank.nl/gouwestreek.

Ben je actief op Twitter? Volg @RaboGouwestreek, dan ontvang je al het nieuws over de Rabobank Sponsorfietstocht.

 


Ogenblik a.u.b. ...