© Atletiekvereniging AV'47 - privacybeleid  - disclaimer

Nieuws

Nieuws: Zilver voor Hans Harting op NK
   (02-07-2017)

B-junior Hans Harting heeft zilver veroverd op de NK junioren in Vught op het onderdeel 400 meter horden. Met zijn tijd van 56,46 verpulverde hij ook nog eens het clubrecord dat tot nu toe op naam stond van Justin Cok met 57,22.

Op vrijdag plaatste Hans zich al als tijdsnelste voor de finale, maar op zaterdag was Sven Roossen uit Eindhoven toch te sterk. De Eindhovenaar snelde naar 54,01 en voldeed daarmee zelfs aan de limiet voor de EYOF in Hongarije. Wij zijn natuurlijk geweldig trots op Hans die wellicht ook weer kans maakt op een plek in de nationale jeugdploeg.

Ook A-junior Joyce Kraaijenbrink kwam in actie bij het polststokhoogspringen. Joyce evenaarde haar PR met 2.90 meter en werd daarmee 9e van Nederland! Ook fantastisch!

Op zondag kwamen B-junior Stephan van der Jagt (200 meter) en A-junior Remon van Duijnen (kogelslingeren) in actie. Stephan leverde een heel knappe prestatie. Met zijn tijd van 23.12 liep hij het clubrecord van Justin Kraaijenbrink uit de boeken en miste hij op een haar na de finale. Stephan werd uiteindelijk tiende. Knap gedaan!

Remon slingerde zijn kogel naar 35.50 meter, goed voor de 7e plaats, maar bleef helaas wel 80 cm onder zijn PR.

Alle uitslagen vind je op www.atletiek.nu/wedstrijd/chronoloog/14379/


Ogenblik a.u.b. ...