© Atletiekvereniging AV'47 - privacybeleid  - disclaimer

Nieuws

Loopgroepen: Slotavond loopgroepen 27 juni
   (02-08-2017)

Slotavond loopgroepen 27 juni. 

Na een prima georganiseerde en verlopen Bentwoudrun werd  besloten de slotavond van de loopgroepen niet op de gebruikelijke  zaterdag te houden maar op een trainings avond en wel op een dinsdag..

Er werd eerst een gezamenlijke training gegeven. Er kwamen ca. 50 lopers. De mannen waren verreweg in de minderheid wat vooral voor de groep Jan vd Meij behoorlijk wennen was.  De gezamenlijke warming up werd verzorgt door Ben. Een krasse knar die de groep flink aan het werk zette. Vooral het voordoen van de heupdraai ging bij hem zeer soepel waar menig man jaloers op was.

Daarna werden de vaste trainings groepen flink door elkaar gehusseld.

Jaap zette een  circuit uit met laddertjes en hekjes. Voor velen ging er een wereld open want die hadden ze nog nooit gezien/ gebruikt  en zeker niet zoveel!!! De zweetdruppels kwamen al snel tevoorschijn. 

Marcel gaf een training waarbij je zonder klokje na 2 minuten precies weer bij hem uit moest komen. Velen lukte dat maar er waren er ook een aantal die nog bij veld 1 van Floreant vandaan moesten komen. Na de 3e serie lukte het de meesten wel.

Jan Kooter zette een circuit uit met 8 verschillende oefeningen. Van huppelen t/m hinkelen die je dan 1 minuut moest doen.

Na de training even  tijd om een drankje te nuttigen voor de plichtplegingen.

Begonnen werd met de uitreiking van het RC. Hieruit blijkt dat je niet overal de beste in hoeft te zijn maar gewoon alle onderdelen moet doen voor een goede eindklassering.  De prijzen werden uitgereikt door Kees met als stalspreekmeester Ton  Aker.   Voor de eindstanden zie de lijsten  in het clubhuis. Daarna een bos bloemen voor de marathonlopers. 

De prestatiebeker ging dit jaar uiteraard naar de scheidende voorzitter Ton Aker die na vele jaren vol enthousiasme het stokje doorgeeft aan Mariëtte. 

Na alle plichtplegingen werd er nog  gezellig nagebabbeld en geborreld. 

Wederom een geslaagde avond. 

De loopgroep  Commissie.


Ogenblik a.u.b. ...