© Atletiekvereniging AV'47 - privacybeleid  - disclaimer

Nieuws

Nieuws: Gezellig en druk bezocht jubileum
   (06-11-2017)

 Na het lezen van de 2e oproep van oud-voorzitter Ton Aker, met de vraag naar organisatie van het 70 jarig jubileum durfde ik wel in deze groep te gaan zitten. Ik gaf Ton een vinger en hij nam de hele hand: of ik deze werkgroep wilde gaan leiden. Het 65-jarig jubileum was ook al zonder te vieren voorbij gegaan en dat is AV'47 onwaardig, dus zocht ik een groep (toen al begin zomer) bij elkaar.

Al snel had ik Ruben, Jeffrey, Anouschka en Joyce en later sloot Estelle zich bij ons aan. Als ik er nu op terug kijk, had het zonder een van deze personen niet gelukt, evenals Iris, Dennis, Matthijs en Rinka die de dag zelf hebben geholpen. Door de korte periode van voorbereiding was er ook een korte periode van inschrijving. Hier was op de dag zelf, niks meer van terug te zien.

Ruim 60 twee-tallen deden mee met de alternatieve tienkamp, deze bestond uit: jeu de kogel, de keerwand, ver-vangen, onder-hordenlopen, cross-quiz, discusmikken, boter-kaas-ei-sprinten, springkussen parcours, 'hoog' springen en vortex mikken.

In 2 rondes stond ons veld vol met bezige atletiek liefhebbers, jong en oud, tegen en met elkaar. Tussendoor werden we vermaakt door polsstok- en hoogtesprongen van Justin K, Branco, Hans, Joyce en Steven. Het weer hielp natuurlijk ook geweldig mee, wat in oktober zo-maar anders had kunnen zijn.

Ook de barbecue werd erg ook goed bezocht en er werd gezellig na geborreld. Het opblaas parcours hield rond dit late tijdstip de kinderen nog altijd bezig, ze waren niet kapot te krijgen.

De grote tent was met dit weer misschien niet nodig geweest, al bleef het er tot in de late uren erg gezellig.

Natuurlijk waren er ook verbeterpunten maar daar zal ik jullie niet mee vermoeien, maar hier zullen we het jubileum over 5 jaar nog beter door laten verlopen. Het zou natuurlijk weer geweldig zijn als we dit met zo'n groot gezelschap zouden kunnen vieren, we kijken er naar uit. Naast de al genoemde mensen wil ik via deze weg ook graag Ernst-Jan en Ton Heuvelman bedanken voor al het online gebeuren en de bankzaken. En ook Mariette, Ruud en Helena voor hun inzet in de voorbereiding en op de dag zelf.

Vriendelijke groet Justin Cok en de rest van de jubileumcommissie.

Gelukkig hebben we de foto's nog en die kun je bekijken op de fotopagina van AV'47.

 

 


Ogenblik a.u.b. ...