© Atletiekvereniging AV'47 - privacybeleid  - disclaimer

Nieuws

Nieuws: Schrijf je in voor het Trainingsweekend
   (26-11-2017)

In het weekend van 16,17 en 18 februari 2018 organiseert de loopgroepcommissie van AV'47 een trainingsweekend voor de loopgroepen. Dit jaar hebben wij gekozen voor de groepsaccommodatie Heidewachter, gebouw De Gaai in Otterlo. Er is plaats voor maximaal 30 personen. 

Gebouw de Gaai is een comfortabel verblijf voor 12 tot 30 personen. In 2010 is het gebouw helemaal verbouwd en sindsdien zijn er 7 slaapkamers voor 4 personen en 1 slaapkamer voor 2 personen. Zowel boven als beneden is er sanitair met douches, toiletten en wastafels. Vanuit de Gaai loop je direct het bos in. Er staat een klimboom pal voor het gebouw, er is een buiten tafeltennistafel en volleybalnet. De keuken is volledig ingericht met o.a. een professioneel 6 pits gasfornuis met oven, afwasmachine, magnetron, koelkast en vriezer. De recreatieruimte heeft een gezellige sfeerhaard en zithoek om lekker om heen te zitten op de koudere dagen in het jaar. Het hele gebouw is voorzien van centrale verwarming.

De kosten voor het weekend bedragen 100 euro voor 2 overnachtingen, inclusief beddengoed, ontbijt, vrijdagavond maaltijd á la Hans en Chinees buffet op zaterdagavond.

Het trainingsprogramma:

Aankomst vrijdag 16 februari 17.00 uur, vertrek zondag 18 februari 17.00 uur

• Vrijdagavond avondwandeling/wild spotten

• Zaterdagochtend gezamenlijke training van Marcel Maurits

• Zaterdagmiddag Clinic Mindfulness van Mariëtte Smeets of duurloop

• Zondagochtend bootcamp Marcel Maurits• Zondagmiddag een gezamenlijke wandeling

Opgeven vóór 1 december 2017 bij Frieda Vester frieda-1@live.nl


Ogenblik a.u.b. ...