© Atletiekvereniging AV'47 - privacybeleid  - disclaimer

Sportief wandelen

Wandeltraining Boskoop

Sportief wandelen is bedoeld voor diegene die op een sportieve, recreatieve en gezellige manier willen sporten. Vanwege de lichte belasting is deze ideaal voor mensen die actief willen blijven.

Sportief wandelen is een 1,5 tot 2 uur lekker bewegen in de buitenlucht, in groepsverband en met een ervaren trainer. Na een korte warming-up ga je beginnen met de wandeling. Sportief wandelen is een uitstekende manier om je conditie op te bouwen, zeker als je een tijdje niet aan sport hebt gedaan. Sportief wandelen is een sport die geschikt is voor jong en oud, voor actieve, minder actieve en inactieve personen. Sportief wandelen kan gezien worden als een middel tot het bereiken van een goede conditie. Door de begeleiding van opgeleide trainers en de verantwoorde trainingsopbouw biedt sportief wandelen meer dan het ‘gewone‘ wandelen.

Wandeltijden:

Woensdagmorgen. Op de atletiekbaan van  9:30 tot 10:45 uur. Startpunt is het clubhuis van AV'47 aan de Hoogeveenseweg. Na afloop van de training is er koffie of thee.

Vrijdagmorgen.  In het Gouwebos van 9:00 tot 10:15 uur. Startpunt is sporthal de Plataan in Boskoop. Hier gaan wij gelijk van start met langere wandelingen van 1 tot  1,5  uur. Na afloop is het mogelijk om koffie te drinken in de Plataan. Parkeerplaatsen voldoende aanwezig.

Unieke Wandeltochten. 1x per maand gaan wij langere tochten wandelen in het Groene Hart. Met na afloop altijd koffiedrinken in een plaatselijke restaurant.


Ogenblik a.u.b. ...